Micić prokomentarisao Larkina: Nikada nismo otišli na kafu ili ručak

Srpski košarkaš i igrač Anadolu Efesa Vasilije Micić pričao je sa novinarima o odnosu sa trenerom Erginom Atamanom i saigračem Šejnom Larkinom.

O Larkinu, MVP Fajnal-fora Evrolige kaže

Došao sam iz Žalgirisa, a on iz NBA sa ciljem da se dokaže, ali smo obojica bili skromni i pre svega nismo bili sebični. To je ključ. On je najbolji saigrač koga sam ikada imao. Odličan je košarkaš i sjajan je kao osoba. Uvek je spreman za saradnju. Nikada se nije osetila neka konkurencija između nas dvojice, već smo uvek uspevali da skinemo pritisak jedan sa drugog. Imamo zaista jedinstven i dobar odnos iako nikada nismo otišli na ručak ili kafu, priča Micić i dodaje o tandemu sa Larkinom:

To je tema za navijače i ljude koji vole košarku. Izuzetno poštujem sve prethodne generacije. Možda Šejn nije svestan njih, ali ja sam lično zadovoljan što nas pominju.

O odnosu sa Atamanom, Micić kaže:


Imamo zanimljiv odnos. On je takav da ne provodimo previše vremena u komunikaciji. Sećam se našeg prvog razgovora, mislim da nije trajao duže od pet minuta. Bio sam tada u Litvaniji i on mi je ponudio ulogu kombo beka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE