SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: Džeko napušta Inter, otvara mu se neverovatna opcija!

Edin Džeko oduševio je fudbalskuu javnost svojim igrama u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Popularni ‘Dijamant’ je sinoć briljirao u susretu protiv Finske i bio je najzaslužniji što su ‘Zmajevi’ došli do vredne pobede. BiH je slavila 3:2 u Zenici uz dva gola Džeka, te je iskusni napadač iznudio i kazneni udarac kojeg je Pjanić na kraju pretvorio u gol.

Nakon duge sezone u Interu i nastupa za reprezentaciju Džeko je napokon dobio zasluženi odmor. Pripreme u milanskom velikanu će početi sledećeg meseca, ali pitanje je hoće li će se tu pojaviti 36-godišnji Sarajlija.

Naime, italijanski mediji javljaju da bi Džeko mogao ovog leta napustiti Inter iako je na Đuzepe Meaci proveo tek jednu sezonu. ‘Nerazuri’ žele dovesti nekoliko pojačanja u napadu, a pre svega to se odnosi na Paula Dibalu i Romelua Lukakua.

Ako Dibala i Lukaku dođu u Inter jasno je da će Simone Inzagi morati precrtati nekog od napadača. Navodno, izbor bi mogao pasti upravo na Džeka, a već ranije su otpisani Aleksis Sančez i Felipe Caicedo.

No, mediji na Čizmi tvrde da u tom slučaju Džeku neće biti problem pronaći novi klub, te se pojavilo već nekoliko bombastičnih glasina kada je u pitanju kapiten BiH.

Calciomercato piše da u Juventusu pomno prate situaciju oko Džeka te da će ga opet pokušati dovesti jer ga vide kao sjajnu opciju da igra u tandemu s Dušanom Vlahovićem.

Međutim, i mediji u Španiji su otišli korak dalje. Renomirana Marka je danas posvetila tekst Džeku kojeg spominju kao potencijalno pojačanje Real Madrida.

MarKa piše da ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Džeko dođe u Real iako se nalazi na zalasku karijere. Karlo Anćeloti želi dostojnu zamenu za Karima Benzemu i adekvatno pojačanje u napadu nakon što su ostali bez Kilijana Mbapea.

Navodno, taj izbor bi mogao pasti upravo na Džeka i teško da bi ‘Dijamant’ odbio poziv Reala iako bi sigurno bio rezervna opcija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MATEO PRED GOSTOVANJE ZVEZDE: Da radimo, takmičimo se, i pobedimo

Košarkaši Real Madrida odavno su obezbedili prvo mesto nakon ligaškog dela Evrolige. Sutra u 32. rundi dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet....

POVEZANE OBJAVE