Vojvodina predstavila dva velika pojačanja

Vojvodina sa velikim ambicijama ulazi u novu sezonu sa novom upravom i novim trenerom.

Tako je danas klub iz Novog Sada predstavio nova pojačanja za narednu sezonu – Nemanja Nikolić i Uroš Nikolić.

Nemanja Nikolić je već nastupao za Vojvodinu u sezoni 2019/20, a u karijeri je nastupao za Grbalj, Rostov, Aktobe, subotički Spartak, Partizan, Al-Rid i Tobol. On ima 29 godina igra na poziciji centralnog napadača i potpisao je ugovor do juna 2024.

U razgovoru sa predsednikom, sportskim direktorom i trenerom mogao sam da shvatim da Voša ima najveće moguće ambicije, a to je izlazak u Evropu. U prošloj sezoni Voša nije uspela da ostvari ciljeve, imala je neočekivane rezultate i ja se nadam da će ova sezona biti mnogo uspešnija. Verujem da će tim biti jači i da će Vojvodina biti konkurent i u borbi za titulu, izjavio je Nemanja Nikolić.

Uroš Nikolić igra na poziciji ofanzivnog veznog, ima 28 godina, a u Novi Sad stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva. Prethodno je igrao za Dinamo Minsk, Jagodinu i Videoton. Sa Vošom je takođe potpisao ugovor na dve sezone.

Očekivanja su velika jer je i projekat takav, sa najvišim ciljevima. Trenera Rastavca poznajem veoma dobro, konačno su nam se poklopile kockice da sarađujemo. Želimo da zauzmemo što viši plasman na tabeli i da osiguramo Evropu.Za početak je važno da se što pre uigramo, siguran sam da imamo odličnu ekipu, ali idemo utakmicu po utakmicu, rekao je Uroš Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OGLASIO SE I HANGA: Mislim da je sezona gotova!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet putovaće u podgoricu na duel ABA lige sa Studentskim centrom. Crveno-beli vode sa 1:0 u četvrtfinalnoj...

POVEZANE OBJAVE