Zvanično: Legenda Barselone na izlaznim vratima kluba!

Mediji su preneli da će legenda Barselone Dani Alveš napustiti Barselonu, sada je stigla i zvanična potvrda ovog fudbalera.

Brazilac se oglasio na Instagramu kako bi se oprostio od kluba i navijača.

Došlo je vreme za rastanak. Više od osam godina života sam posvetio ovim bojama i ovoj kući. Ali, kao i sve u životu, godine prođu, putevi se razdvajaju i priča se dalje piše sa različitih mesta. Tako je kako je. Pokušavali su da me se reše, ali im nije uspelo. Ne znate, ili možda znate, koliko sam uporan.

Mnogo je godina prošlo dok život i fudbal, koji su uvek blagonakloni prema onima koji ih poštuju, nisu odlučili da mi daju šansu da se vratim i priliku da se oprostim.

Ali, ne mogu da se oprostim a da ne pomenem sve one koji nisu u centru pažnje, sve one koji se trude da sve bude savršeno, hvala vam.

Želeo bih da se zahvalim i svima koji su mi dali priliku da se vratim u ovaj klub, koji su mi dozvolili da ponovo nosim ovaj sjajni dres. Ni ne znaju koliko sam srećan. Nadam se da im moje ludilo i sreća neće nedostajati svakog dana.

Nadam se takođe da će oni koji ostaju ispisati istoriju u klubu. Tome se nadam iz dubine srca.

23 titule, dve sezone sa po četiri i jedna sa šest titula i puna knjiga ispisana zlatom.

Predivan ciklus je završen i jedan još uzbudljiviji i izazovniji počinje. Neka svet nikada ne zaboravi – čak i kada ima 39 godina, lav ostaje dobri, stari ludi lav, napisao je Alveš.

Podsećamo, on se vratio prošle sezone u Barselonu nakon šest godina, a sada definitivno napušta klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda ostaje bez jednog od najboljih igrača

Najveća dilema u Crvenoj zvezdi tokom leta bila je da li se odreći visokog obeštećenja i zadržati Osmana Bukarija...

POVEZANE OBJAVE