KAKAV TRANSFER: Milan za 30.000.000 eura dovodi ‘novog Kevina De Brujnea’!?

Čarls De Ketelaere uveliko se povezuje sa Milanom poslednjih dana i čini se da je on primarna meta italijanskog prvaka ovog leta.

Ovaj 21-godišnjak, koji igra na poziciji ofenzivnog veznog za Bridž, postigao je 18 golova i podelio 10 asistencija prošle sezone. Paolo Maldini i Riki Masara veruju da je on savršen igrač za Milanovu ‘desetku’.

U intervjuu za PianetaMilan, belgijski novinar Alexandre Braeckman (RTL Sport) upitan je o interesu Milana za De Ketelaerea.

“Milan na sve načine pokušava dovesti De Ketelaerea. Stigla je prva ponuda za De Ketelaerea, oko 30 miliona eura plus bonusi. Videćemo što će se dogoditi. Da budem iskren, mislim da bi De Ketelaere mogao postati sledeći De Brujne. Njegova vizija igre je briljantna, brz je, tehnički sjajan i lakoćom postiže pogotke.

“De Brujne se brine o njemu u reprezentaciji, mislim da zna što može. De Ketelaere je uistinu neverovatan talenat, pametan momak, a i vrlo profesionalan. Ima razmišljanje i veštine da postane igrač svetske klase. Milan bi za njega bio veliki iskorak”, zaključio je belgijski novinar.

De Ketelaere može igrati i na poziciji desnog krila i centarfora, pa nije baš čudno da su Rosoneri jako zainteresovani. Ostaje za videti kakav će biti ishod pregovora, ali bi to doista bio zanimljiv transfer.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu. U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili...

POVEZANE OBJAVE