KRAJINOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE: Ne mogu da verujem da sam u finalu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u finale ATP 500 turnira u Kvins klubu u Londonu, posle ubedljive pobede nad Marinom Čilićem.

Filip je bio veoma zadovoljan nakon pobede, pošto do sada u seniorskoj karijeri nije zabeležio nijednu pobedu na travnatoj podlozi.

Ovo je neverovatan osećaj. Ne mogu da verujem da sam u finalu. Pre ovog turnira nisam zabeležio nijednu pobedu na travi i ovde bih se zadovoljio jednom pobedom ili dve. Ali sada sam u finalu i to je ostvarenje mog sna. Velika je čast igrati ovde, na turniru sa velikom tradicijom, rekao je Krajinović nakon meča, podsetivši da je do sada praktikovao da zaobilazi sezonu na travi i da je igrao samo Vimbldon, na kom je ispadao u prvom kolu.

U finalu će naš teniser igrati protiv Italijana Matea Beretinija, koji je takođe sa 2-0 u setovima bio bolji od senzacije ovogodišnje sezone na travi Holanđanina Botika Van De Zandšlupa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED POVRATKOM U PLS: Dobrašinović napustio Pančevo?

Fudbaleri Železničara remizirali su na svom terenu 1:1 sa niškim Radničkim u plej-autu Superlige. Vodili su golom Kahvića od 49....

POVEZANE OBJAVE