Partizan krenuo na pripreme, imaće dve interesantne provere, a ovi igrači su na spisku!

Fudbalski klub Partizan je krenuo na pripreme u Sloveniju. Crno-beli će imati nekolike prijateljske utakmice, a za sada poznati rivali su Kluž (24. jun) i Spartak Trnava (28. jun).

Stolica će od subote na raspolaganju imati 24 igrača, dok se dolazak reprezentativaca Siniše Saničanina i Igora Vujačića očekuje 25. juna.

Mladi štoper Mihajlo Ilić se nalazi sa nacionalnom selekcijom U19 na EP i kasnije će se priključiti ekipi, a naknadno će se priključiti i Danilo Pantić koji se oporavlja od povrede. Za par dana timu će se priključiti i novo pojačanje Aleksandar Filipović.

SPISAK IGRAČA ZA PRIPREME U SLOVENIJI:
Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Milan Lukač, Đorđe Mihajlović, Marko Živković, Nemanja Štašević, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Slobodan Urošević, Zlatan Šehović, Marko Jevtović, Ljubomir Fejsa, Saša Zdjelar, Bibras Natho, Nikola Terzić, Mijalo Petković, Aleksandar Lutovac, Nikola Lakčević, Vanja Vlahović, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender. Rikardo Gomeš, Marko Milovanović i Samed Baždar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POVRATAK NA KLUPU: Petrović je njih prvo pozvao (FOTO)

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović ponovo se aktivirao i našao nov posao. Zapravo, vraća se na poziciju selektora Brazila i...

POVEZANE OBJAVE