Toti govorio o Nemanji Matiću i Kilijanu Mbapeu

Nedavno je nekadašnji srpski reprezentativac Nemanja Matić i zvanično postao novi fudbaler Rome. Na taj način će po treći put sarađivati sa Žozeom Murinjom – posle Čelsija i Mančester Junajteda – koji u njega ima veliko poverenje i izuzetno ga ceni.

Izbor srpskog veznjaka u klubu u kom je proveo čitavu karijeru i čija je živa legenda, ocenio je i Frančesko Toti, popularni Princ Rima.

Matić je dokazao svoju vrednost u Evropi, u sjajnim timovima. Da biste došli u Romu potreban vam je pravi mentalitet, da biste ostvarili rezultate potrebni su vam odlični igrači. Roma pre svega želi da se vrati u Ligu šampiona. Da biste pobeđivali, potrebni su vam šampioni, poručio je Toti.

On se dotakao i nezapamćene fudbalske sage koja je dobila svoj epilog ne tako davno, a koja se tiče produžetka ugovora Kilijana Mbapea za veliki novac, umesto prelaska u madridski Real.

Za mene je to izbor srca, svako drugi bi izabrao da ostane zbog velike količine novca. On mora da bude tretiran i zaštićen kao veliki šampion, smatra dugogodišnji fudbaler Rome.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Jedan od najatraktivnijih igrača ikad objavio kraj karijere

Jedan od najatraktivnijih igrača u istoriji NBA lige Blejk Grifin zvanično je objavio kraj karijere. On je to objavio na...

POVEZANE OBJAVE