TURSKI TRENER O OBRADOVIĆU I NBA LIGI: Naravno da bi se snašao

Novi trener Turk Telekoma i nekadašnji Obradovićev saradnik Erdem Čan govorio je poprilično iscrpno o potencijalnom angažmanu trenera Partizana u NBA ligi, zaključivši da bi taj poduhvat bio uspešan.

Kao osoba koja ima iskustvo u NBA, moj prethodni stav u vezi sa tim da li bi on uspeo tamo se nije promenio. Naravno da bi, jasan je bio Čan, kako je preneo “Telesport”, a potom detaljnije analizirao takvu mogućnost.

Na svaku situaciju, bilo kog dana. To se odnosi kako na utakmicu, tako i pre nje. Uvek ima plan B, C i D. Mislim da bi mu sposobnost da se prilagodi pomogla da napravi dobar posao u NBA. Naravno, njegov pristup i ponašanje prema klubu i igračima bi bio drugačiji nego u Evropi, to sigurno. Mislim da ne bi mogao da trenira neku ekipu bez cilja. Ekipe u NBA ‘tenkuju‘. On ne voli da gubi, zaključio je nekadašnji saradnik sadašnjeg trenera Partizana, pa dodao:

Mogao bi dobro da se snađe u Dalasu, San Antoniju ili Oklahomi na primer. Takođe i u Majamiju koji se meni jako sviđa. Pored toga, proces zapošljavanja bi isto mogao da bude problem. Često postoji nekoliko intervjua sa različitim kandidatima. To ne bi prošlo kod Obradovića. Stoga ekipe moraju da ga uzmu kao primarnog kandidata, objasnio je Čan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan pušta u prodaju karte za derbi

Prodaja ulaznica za 173. "večiti derbi", koji se igra u subotu od 18 časova na stadionu Rajko Mitić, za...

POVEZANE OBJAVE