FINALE – DRUGI ČIN: FMP Meridian vs Crvena zvezda – pobednik može biti samo jedan!

Ispratite borbu za trofej šampiona Srbije u košarci uz najbolju ponudu koju možete pronaći u Meridianu

Kao što je to bio slučaj u meču broj jedan, najjače kvote za drugu utakmicu finala Košarkaške lige Srbije nalaze se na dobro poznatom mestu.

Potpuno očekivano, kao i u petak, kladionica Meridian je spremila vrhunsku sportsku ponudu, ali pre nego što pređemo na detalje, želimo da vas obavestimo kako možete da budete na samo jedan korak od pomenutih kvota.

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs. Da toliko je jednostavno. A šta dobijate za uzvrat? Dobro obratite pažnju…

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Otvaranje korisničkog naloga u Meridianu vam donosi poklon u vidu 500 RSD BEZ USLOVA za online i uzivo kladjenje, ali i mogućnost da uđete u trku za jedan od najboljih telefona na planeti.

U igri je iPhone 13, a evo šta je potrebno da ga osvojite. Nakon registracije na meridianbet.rs u periodu od 6. do 30. juna treba da odigrate najveći broj tiketa na sportskom kađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD!

A kada uradite sve što je potrebno, onda sledi pregled onoga što je kladionica Meridian pripremila za drugi duel u okviru finalne serije Košarkaške lige Srbije, između FMP Meridiana i Crvene zvezde.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

Crveno-beli su slavili u prvom meču, ali daleko od toga da je posao završen, sada se serija seli u Železnik.

S toga je kladionica Meridian pripremila jednu interesantnu granicu na poene, koja će vas sigurno zanimati. Granica je 164.5, a da će doći do popularnog „minusa“ kvota je 1.85, dok je sa druge strane kvota na „plus“ nešto veća 1.85.

Kompletnu ponudu za finalnu seriju Košarkaške lige Srbije između FMP Meridiana i Crvene zvezde možete pogledati na meridianbet.rs.

Uživajte!  REGISTRUJ SE I OSVOJI iPhone 13

BONUS NA TIKET PREKO APLIKACIJE: Od sada u Meridianu dobijate dodatni poklon – 5% bonusa od uloga za GUBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije. Složićete se da je ovo šansa koja se ne propušta, zato budite vredni i odigrajte tikete u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket ne bude dobitan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE