Preokret: Ronaldo bi mogao da ode u ovaj klub

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena i igrač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo mogao bi da se ovog leta vrati u La ligu.

Pre nekoliko dana italijanski list “La Republika” objavio da bi Ronaldo mogao da napusti Manečester, jer se ne uklapa u viziju novog menadžera Mančester junajteda Erika ten Haga.

Ronaldo bi to išlo u prilog zog toga što mu je cilj da naredne sezone igra Ligi šampiona, javlja španski sportski list “Marka”.

Kako “Marka” prenosi, Ronaldu je najvažnije da igra Ligu šampion, a kako navode Real Madrid želi da ga vrati u svoje redove.

Za Ronalda je najvažnije da nastavi da igra u Ligi šampiona. To naredne sezone neće moći sa Junajtedom, koji je bio šesti u Premijer ligi. Ronaldo ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine, a Ligu šampiona bi mogao da iskoristi kao argument za odlazak iz Mančester junajteda, navodi “Marka”.

Povratak Ronalda u Sporting ni ove sezone nije u planu, ali je zato moguć u Realu
Takav scenario izbacuje mogućnost da se Ronaldo vrati u Sporting. Bez obzira na to što ima 37 godina, čini se da Kristijano želi da nastavi da igra na najvišem mogućem nivou kako bi otišao na SP u Katar. Perez se bio koncentrisao ovog leta na dovođenje Kilijana Mbapea i tada je izjavio da Ronaldo nije mogućnost. Stvari su se u međuvremenu promenile, klub traži napadače i dolazak Portugalca bi mogao da bude privremeno rešenje. Međutim, remećenje atmosfere u svlačionici bi moglo da našteti ekipi“,piše “Marka”.

Ronaldo je igrao za Real od 2009. do 2018. godine, a sa klubom iz Madrida je osvojio 15 trofeja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PONIKAO U VOJVODINI: Za kapitena Srbije, Zvezda je veliki favorit u finalu

Fudbaleri Crvene zvezde su nedavno igrali 0:0 sa Vojvodinom u prvenstvu. Do kraja ih očekuje još jedan duel, i to...

POVEZANE OBJAVE