PREUZMI APLIKACIJU I OBEZBEDI SVAKODNEVNE BONUSE – SA MERIDIANOM UVEK NA DOBITKU!

Prava je stvar odigrati tiket u Meridianu preko aplikacije!

Da li ste ikada maštali o tome da možete da budete na dobitku, čak iako vaš tiket nije dobitan? Ako jeste, onda imamo jednu lepu vest za vas…

Korisnici Meridian kladionice od sada mogu da profitiraju svakog dana i to – bez obzira da li su pogodili sve parove na tiketu!

Da, tako nešto je moguće samo u Meridianu!

A za početak, sve što je potrebno jeste da otvorite korisnički nalog na meridianbet.rs.

Ovakav potez će vam instant doneti poklonBONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za online i kladjenje uzivo, kao i mogućnost da budete učesnici takmičenja koje može obezbediti iPhone 13 telefon!

A onda kreće prava fantazija…

Pošto preuzmete fenomenalan BONUSsledi detaljan opis promocije koja svakome daje šansu da bude na dobitku. 

Meridian vas SVAKOG DANA nagrađuje bez granica – 5% bonusa od uloga za NEDOBITNE tikete odigrane isključivo putem Android i IOS aplikacije.

Složićete se da je ovo šansa koju ne treba da propustite, zato budite vredni i odigrajte tikete putem aplikacije u minimalnom iznosu od 100 RSD, može dobrano da vam se isplati. Čak iako tiket NIJE DOBITAN. 

A kako bi Meridian pomenutu promociju učinio što jednostavnijom i lakšom za primenu, tu je i ponuda koja će vam pomoći da sastavite brutalne tikete.        

Najjači mečevi i najbolje kvote za fudbal, košarku, tenis, vaterpolo i mnoge druge sportove čekaju vas nameridianbet.rs.    

IGRAJ ZA KATAR – SPREMI SE ZA MUNDIJAL: Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE