Šehović siguran u sebe: Levi bek spreman za novu sezonu

Partizan je u svoje redove vratio svog đaka, levog bega Zlatana Šehovića. On je prethodne dve ipo godine bio standardni član Makabija iz Netanje.

Pre odlaska u Izrael, mladi fudbaler je proveo 10 godina u crno-belom dresu.

– Ponikao sam u Partizanu, a pre nego što sam otišao u Izrael proveo sam deset godina u crno-belom dresu. Otišao sam sa 19 godina, tako su se jednostavno poklopile stvari. Bilo mi je u početku teško, ali sam se brzo privikao. Zavoleo sam Izrael, jer je život u ovoj zemlji zanimljiv, kao i njihovi običaji. Makabi je dobar klub za mlade fudbalere. Bio je to uspešan period, a za dve i po godine sam promenio tri trenera. Sazreo sam u Makabiju, a siguran sam da ću to pokazati na terenu, rekao je levi bek za zvanični sajt kluba. 

Sa novim trenerom Partizana Ilijom Stolicom, Šehović je sarađivao u kadetskoj i mladoj reprezentaciji Srbije. 

– Stolicu cenim kao trenera. On mi je dosta pomogao da napredujem u karijeri. Srećan sam što opet sarađujemo. Pratio sam igre Partizana u prethodnih nekoliko sezona. Žao mi je što Partizan prošle sezone nije osvojio titulu. Partizan me prvi put kontaktirao pre godinu i po dana, ali se kockice nisu složile. Novi kontakti su ostvareni pre tri meseca. Svi znaju šta mislim i osećam prema Partizanu, spreman sam za nove izazove. Pozivam sve navijače da dođu na stadion, a verujem da ću da opravdam sva očekivanja – rekao je Šehović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE