Ajntraht iz Frankfurta predstavio važno pojačanje!

Nemački fudbaler Mario Gece se nakon epiozode u Holandiji vratio u domovinu. Naime on je postao kapitalno pojačanje Ajntrahta iz Frankfurta koji će naredne sezone premijerno učestvovati u Ligi šampiona i želi da tamo ostavi što bolje utisak. 

Transfer između Ajntrahta i PSV Ajndhovena je dogovoren još juče, igrač je danas stigao na lekarske preglede, uspešno ih prošao i parafirao ugovor na tri godine. Prema njemu će zarađivati 3.000.000 evra bruto po sezoni plus određene bonuse što ga čini najplaćenijim igračem u ekipi. Što se tiče obeštećenja, različite informacije se vrte po holandskim i nemačkim medijima. Bild tvrdi da je Ajntraht platio Filipsovcima „samo“ 3.000.000 evra, Holanđani pišu o obeštećenju od 4.000.000 evra, a Skaj javlja da transfer iznosi 4.800.000.

Ovaj klub je ostvario ogroman napredak prethodnih godina. Drago mi je da sam i ja našao svoje mesto na tom putu. Jedva čekam da opet zaigram u Bundesligi i Ligi šampiona. Obećavam ovaj klub, grad i navijače“, rekao je Gece.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE