DŽEKO PRED POTPISOM! Godinama ga žele, a sada mu nude itekako primamljiv ugovor

Od kada je postalo jasno da će Inter učiniti sve da vrati Romelua Lukakua po automatizmu se počelo pisati o odlasku Edina Džeke iz milanskog velikana.

Bez obzira na to što je u poznim igračkim godinama daleko od toga da za popularnog ‘Dijamanta’ nema zainteresovanih klubova.

Tokom prošlog vikenda pojavila se informacija o zanimanju španske Valensije, dok italijanski mediji sve glasnije spominju Juventus.

Korak dalje otišao je TutoMercato koji tvrdi da je plan Juventusa, da Džeku ponude ugovor na dve godine uz nešto manja primanja od onih koja trenutno ima u Interu.

Džeko na Đuzepe Meaci na godišnjen nivuo ima platu od “okruglih” 5 miliona evra. S tim da mu ‘Stara dama’ planira ponuditi dvogodišnji ugovor i igranje u ekipi koja se bori za trofeje sa 37 ili 38 godina se definitivno čini primamljivim.

Kapiten reprezentacije BiH je već godinama “tiha patnja” Juventusa koja će ga još jednom pokušati dovesti kao kvalitetnu zamenu za Dušana Vlahovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE