Nakon preokreta basketaši Srbije srušili Portoriko

Reprezentacija Srbije u basketu 3×3 pobedom je otvorila Svetsko prvenstvo u Antverpenu, pošto je bila bolja od Novog Zelanda sa 21:19. U drugom kolu Srbija je identičnim rezultatom bila bolja od Portorika.

Sporije je Srbija ušla i u ovaj meč, brzi Portorikanci došli su i do prednosti 7:2, vodili i 9:3 ali je Branković držao Srbiju u igri i održavao ekipi rezultatski priključak.

Srbija je konačno do izjdnačenja došla na tri minuta do kraja meča (14:14), ali je već nekoliko sekundi kasnije Portoriko dobio uz koš i dva slobodba bacanja i otišao na 17:14.

Na minut i 46 sekundi do kraja drama u ovom meču došla je do vrhunca, Srbija je uspela da smanji na 18:17, Vasić na 67 sekundi do kraja donosi Srbiji izjednačenje, a na iskustvo ekipa Srbije dolazi do dva slobodna bacanja koja u 20:18 pretvara Majstorović što je njegovom timu otvorilo vrata pobede.

Sreda je za Srbiju slobodan dan, a u četvrtak će naši snage odmeriti sa Brazilom i Francuskom

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE