OVO BI BILA BOMBA: Partizan želi reprezentativca Srbije

Fudbalski klub Partizan, nalazi se na pripremama u Sloveniji, a trener Ilija Stolica došao je u nezavidnu situaciju da otkaže unapred zakazani kontroli duel sa Koprom, jer nema nijednog štopera na raspolaganju.

Klub se skoro rastao sa Nemanjom Miletićem i Bojanom Ostojićem, a čeka se povratak Siniše Saničanina i Igora Vujačića. Partizanu trebaju štoperi, a najbliži je dolasku Svetozar Marković, čija se potvrda očekuje svakog trenutka, čim dobije spor sa Olimpijakosom.

Dok Marković ne dobije spor, crno-beli žele kapitalno pojačanje. Kako javlja Mocart Sport, Partizan želi da u svoje redove vrati reprezentativca Srbije Strahinju Pavlovića. Prema saznanjima Mocart Sporta, reprezentativac Srbije je velika želja u aktulenom prelaznom roku i uvodni koraci ka njegovom dovođenju već su napravljeni.

U Humskoj su spremni da čekaju defanzivca koliko god treba, pa makar to bilo i kad sezona počne. Sigurno je da nas očekuje zanimljiv prelazni rok u Partizanu.

Crno-beli su do sada doveli desnog i levog beka, Aleksandra Filipovića i Zlatana Šehovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE