Veseli se zvanično oprostio od Fenera, uskoro se priključuje novom klubu!

Češki košarkaš Jan Veseli se emotivnom porukom opristio od Fenerbahčea u kojem je proveo čak osam godina.

On je sa turskim klubom osvojio jednu Evrligu, četiri nacionalne titule, tri Kupa Turske i dva Kupa predsednika, a bio MVP Evrolige kao i MVP plej-ofa Turske.

Veoma mi je teško da napišem ove reči. Posle osam godina, naše putovanje se bliži kraju. Želeo bih da vam se zahvalim što ste ovo mesto učinili domom za mene i moju porodicu, napisao je Veseli na Instagramu.

Nastavio je u emotivnom tonu.

Najvažnije stvari u mom životu desile su se u Istanbulu, od venčanja, rođenja sina, do osvajanja Evrolige pred vama, najneverovatnijim navijačima na svetu. Bila je čast dati krv, znoj i suze za dres koji svi toliko volite… Za dresom u koji sam se zaljubio tokom boravka ovde. Fenerbahče će uvek biti duboko u mom srcu. Jedva čekam da se jednog dana vratim u Tursku, jer će Istanbul i Fenerbahče uvek biti moj dom. Hvala vam na svemu, vidimo se uskoro“, dodao je Veseli čiji je dolazak iz Istanbula koji sat ranije najavio novi trener Fenerbahče Dimitris Itudis.

Očekuje se da će Veseli u skorije vreme priključiti Barseloni s kojom će potpisati dvogodišnji ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRAVI TENISKI KLASIK: Iga Švjontek osvojila Madrid posle drame u okršaju dve prvoplasirane! (VIDEO)

Prva teniserka sveta Iga Švjontek trijumfovala je na turniru u Madridu, pošto je u finalu savladala Arinu Sabalenku. Bio...

POVEZANE OBJAVE