Zvezda predstavila još jedno veliko pojačanje!

Juče je promovisan Kingsa Kangvu kao neko ko bi trebalo da modernizuje vezni red crveno-belih, danas je već crveno-beli dres zadužio Osman Bukari.

Doskorašnji član Genta zadužio je dres sa brojem 19, a sa crveno-belima je potpisao ugovor na četiri godine.

Prvi utisci su sjajni. Drago mi je što sam ovde. Mogu da igram na obe krilne pozicije, kao i iza napadača. Mogu da budem podrška napadaču. Znam da ćemo igrati protiv zatvorenih rivala, ali verujem da sam sposoban da se nosim sa tim izazovom, istakao je Bukari.

On je gostovao Zvezdi u timu Genta koji je novembra 2020. godine poražen od Crvene zvezde u okviru Liga Evrope.

Sećam se nekih akcija sa te utakmice. Znam da je Zvezda trijumfovala u dva meča, sećam se i nekih igrača koji su sjajni. Kada bilo koji igrač dođe u klub želi da pravi uspehe i osvaja trofeje. Ja bih pre svega sebi poželeo mnogo sreće. Želim da navijači uživaju u mojim partijama, kao i ja u njihovom navijanju, istakao je on i dodao:

Nisam imao odličnu sezonu u Nantu, ali je sve to izgledalo dobro. Sakupio sam veliki broj utakmica, iako nisam bio često u startnoj postavi. Znam da su očekivanja velika, ali ja se ne opterećujem. Volim da uživam u igri.

Bivši Zvezdin igrač, Ričmond Boaći mu je  mnogo toga lepog rekao o Crvenoj zvezdi.

On mi je približio klub. Mnogo mi je pričao o navijačima, kao i istoriji Crvene zvezde.

Sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da je Bukari igrač kakav je potreban Zvezdi.

Bukari je profil igrača kakvog do sada nismo imali. On je pravo krilo, sa driblingom i brzinom. Verujem da će se brzo uklopiti u zahteve Dejana Stankovića i očekujem da sa njim budemo jači nego što smo bili. Pored njega doveli smo i Kangvu. Verujemo da će obojica imati uticaj na nnašu igru, i da ćemo sa njima napraviti dodatni iskorak.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE