LIGA NACIJA: Brazil prejak za Srbiju

Srbija – Brazil 0:3 (18:25, 24:26, 17:25 )

Odbojkaši Srbije, poraženi su od Brazila u drugom meču druge nedelje Lige nacija. Orlovi su propustili šansu da osvoje jedan set, i ubedljivo su poraženi.

Početak meča je bio izjednačen. Ubrzo je Brazil stekao prednost od 5:3. Srbija se približila na poen zaostatka, ali su Karioke vezale četiri za maksimalnih +5 u prvom setu.

Sa još poena u nizu, Brazil je stigao do nedostižnih 20:10. Naša selekcija, uspela je da pruži otpor i veže četiri poena smanjivši na 20:14.

Orlovi nisu imali snage za preokret, pa je Brazil poveo sa 1:0 u setovima.

Brazil je bolje počeo i drugi set odmah stekavši vođstvo od dva poena razlike. Na sredini tog dela igre, Srbija je uspela da boljom igrom povede i naniže četiri poena za 15:13.

To je kratko trajalo, jer Brazilci uzvraćaju istom merom i preokreću. Orlovi uspevaju da uprkos tome ponovo steknu vođstvo i to 19:17. Ušlo se u neizvesnu završnicu drugog seta. Srbija je popustila, i dozvolila seriju 3:0 kojom je Brazil poveo sa 2:0.

I u trećem setu, Karioke su povele. Sredinom tog dela igre, imali su 12:9. Ubrzo su stekli i +6 povevši sa 20:14. Na kraju su overili Brazilci trijumf sa 25:17.

U timu Srbije, najbolji je bio Nikola Meljanac sa 14 poena a 7 je dodao Milan Katić.

Brazilce su predvodili Lukareli sa 14 i Alan sa 13 poena.

Naredni meč, Srbija igra sutra od 12:30 protiv Kanade.

Naša selekcija je trenutno na devetom mestu sa dve pobede i šest poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mlada turska zvezda donela realu trijumf u Baskiji (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida došli su do pobede u San Sebastijanu pošto su savladali Real Sosijedad 0:1. Jedini gol na meču...

POVEZANE OBJAVE