RAŠOVIĆ POSLE AUSTRALIJE: Katastrofalna partija

U veoma neefikasnoj utakmici drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva u Mađarskoj, srpski vaterpolisti su teškom mukom došli do pobede nad Australijom sa 6-5.

Uzdanica selektora Dejana Savića na desnom krilu Viktor Rašović bez dlake na jeziku je prokomentarisao današnji duel.

Katastrofalna partija svih nas, cele ekipe. Čestitam mojoj reprezentaciji na bitno trijumfu. Tako je kako je. Pokušaćemo iz ove i prethodne utakmice sa Amerikancima, a ponajviše iz ove da izvučemo pouke i da se opasuljimo što pre. Četvrtfinale je blizu, ali pre tog najbitnijeg meča na prvenstvu u subotu nas čeka utakmica protiv Kazahstana, gde ukoliko počnemo kao danas neće biti lako, smatra srpski reprezentativac.

Posebno je naše krilo apostrofiralo lošu igru u napadu.

Australija je od samog starta nametnula ritam sa dosta uplivavanja, ali konkretno u ovoj utakmici smatram da je naš najveći protivnik bio naš napad. I sam rezultat pokazuje to. Dali smo samo šest golova, njihov golman je briljirao i moramo da poradimo na napadu, on je škripao danas, zaključio je Rašović.

FOTO: Slobodan Sandić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE