Šampion NBA lige se izjasnio oko statusa Bjelice

Srpski košarkaš Nemanja Bejlica pre nekoliko dana je osvoji šampionsi prsten sa Golden Stejtom. Postavlja se veliko pitanje hoće li on ostati u San Francisku, jer mu je istekao ugovor sa klubom.

Generalni menadžer NBA šampiona Golden stejta Bob Majers, rekao je da će se potruditi da žadrže igrače kojima je istekao ugovor,

–  Neograničeni slobodni agenti, su van naše kontrole. Nadam se da će nam igrači pružiti šansu svakako da odgovorimo na ponude drugih klubova. Ne moraju, ne duguju nam ništa. Ali, kada stvoriš pobednički tim i dobru hemiju u svlačionici, treba da dobiješ bar šansu da budeš konkurentan. Naš cilj i nada su da probamo da zadržimo ceo tim iz prošle sezone. Svi su bili dobri na svoj način i popunili su sve pozicije koje su nam potrebne. Većina momaka koji su sad slobodni imali su svoje velike trenutke tokom finala, što znači da su nam veoma bitni – izjavio je Majres.

Nemanja Bjelica je prethodne sezone prosečno beležio 6,1 poen, 4,1 skok i 2,2 asistencije za 16 minuta provedenih na parketu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE