SVE MANJE ŠANSE ZA OSTANAK: Kalinića želi još jedan evroligaš!

Srpski reprezentativac Nikola Kalinić prošlog leta se, pomalo senzacionalno, posle šest godina vratio u redove Crvene zvezde.

Crveno-beli su tada dobili trku sa Barselonom i Real Madridom, a nedavno se pojavila informacija da će Katalonci ponovo krenuti u napad na reprezentativno krilo.

Sada, međutim, kako prenose neki mediji, Kalinića u svojim redovima ponovo želi da vidi i Fenerbahče, novi šampion Turske, na čijoj klupi je umesto našeg Saše Đorđevića, i pored osvajanja domaćeg prvenstva, seo dugogodišnji trener moskovskog CSKA Dimitris Itudis.

Kalinić je miljenik Fenerovih navijača, pošto je igrao čak pet godina u ovom klubu (2015-2020), a sa ovim timom je postao i šampion Evrope, pod vođstvom Željka Obradovića, sa značajnom ulogom u osvajanju najznačajnijeg pehara u Evropi.

Ipak, Kaliniću tek predstoje razgovori sa čelnicima srpskog i regionalnog šampiona, nakon kojih će biti poznato da li će mu planovi biti usmereni ka odlasku, a Zvezda bi u slučaju takvog epiloga dobila i obeštećenje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI PUT U ISTORIJI: Drugi susret večitih u kratkom vremenskom roku

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana  igraju danas novi, 174. večiti derbi. Crveno-beli su nedavno slavili u prvenstvenom sa 3:2, a...

POVEZANE OBJAVE