Najveće kvote na planeti: Vrhunska ponudu za meč Austrija – Srbija

Tradicija kaže – Meridian nudi najveće koeficijente na svetu

Možda je u najvećim evropskim ligama zatišje, ali ne i u prostorijama bukmejkera Meridian kladionice koji su i ovog petka vredno radili kako bi igračima spremili vrhunsku sportsku ponudu “zaslađenu” najvećim kvotama na svetu.

Svakakoga dana iz Meridiana stiže sportski specijalitet uz dobro poznato obeležje “promo kvote”, a za dobitan vikend tiket vam izdvajamo četiri takve:

Petak, 20.45 Šamrok Rovers – Bohemians, kec 1.60

Subota, 18.00 Rosenborg – Kristiansund, kec 1.45

Subota, 20.00 Austrija U19 – Srbija U19, dvojka 2.35

Nedelja, 20.00 Valerenga – Odd, kec 1.75               

Kompletnu ponudu za sportsko klađenje možete pogledati na sajtu Meridian kladionice, a ukoliko želite dobitak pre odigranog tiketa savetujemo vam da otvorite nalog na sajtu ili putem mobilne aplikacije jer vas tom prilikom očekuje vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova.

Svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 dinara dobrodošlice, a dobijeni bonus za sportsko klađenje može se iskoristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Više o utakmici Austrija U19 – Srbija U19: U trećem kolu grupe B Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina reprezentacija Srbije igra protiv Austrije u meču u kojem joj samo pobeda garantuje makar teoretske šanse za prolaz u polufinale. Izabranici Aleksandra Jovića porazom od Engleske našli su se u situaciji da plasman među četiri najbolje ekipe ne zavisi samo od njih. Engleska je u svakom slučaju obezbedila prolaz, Srbija je trenutno treća sa jednim bodom i gol razlikom minus četiri, dok je Izrael na drugoj poziciji sa četiri boda i gol razlikom plus dva. “Orlići” u poslednjem kolu moraju da savladaju Austriju sa što ubedljivijim rezulzatom, i da se nadaju pobedi Engleske nad Izraelom u istom maniru. Kvota na pobedu Srbije je veoma atraktivna – 2.35

Napomena: kvote su podložne promenama, ali će uvek biti najviše rangirane

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE