Iliev predstavio Andradea: Novi fudbaler crno-belih otkrio zašto je izabrao Partizan

Novi fudbaler Partizana Patrik Andrade promovisan je danas prisutnim medijima u Sloveniji, gde crno-beli trenutno borave.

On se novinarima obratio zajedno sa sportskim direktorom Partizana.

-Prva stvar, želim da se zahvalim svima i novim saigračima koji su moj prvi utisak učinili veoma dobrim. Odlična je atmosfera i dobar je način da uđem u grupu, bile su prve reči Andrade.

Bio je upitan koji je bio glavni razlog da odluči da dođe u Partizan i šta mu je rekao Rikardo Gomeš

-Najvažnije jer je Partizan veliki klub. Ovo je pravi način da donesem odluku, sjajni navaijači, veliki klub i to je glavni razlog što sam došao ovde.Pričao sam sa njim, on je bio razlog da odlučim da dođem ovde. Pričao mi je o atmosferi, o ljudima ovde i učinio je moju odluku lakom.

Da li je bilo drugih ponuda, vezista je rekao.

-Imao sam drugih ponuda, ali prvog momenta kada sam saznao da me Partizan želi, pričao sam sa Rikardom. Pre dva dana sam pričao sa agentom i odlučio da dođem ovde“.

-Došao sam da pomognem Partizanu da osvoji trofeje i mislim da svi zajedno možemo da učinimo da osvajamo trofeje“, dodao je Andrade.

FOTO:FK PARTIZAN/ Miroslav Todorović

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE