POSETA ČEFERINA: “Ovo nemaju ni najveće zemlje”

Predsednik Evropske kuće fudbala Aleksandar Čeferin, boravio je u poseti Fudbalskom savezu Srbije.

Uz pratnju direktora nacionalnih asocijacija UEFA Zorana Lakovića, obišao je sportski centar u Staroj Pazovi.

Ispred FSS, posetioce su ugostili: zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković, generalni sekretar Jovan Šurbatović, počasni predsednik Tomislav Karadžić, direktora A tima Stevan Stojanović i selektor A reprezentacije Dragan Stojković.

Prvog dana posete, Čeferin je prisustvovao promociji knjige svog oca Petra.

Sinoć je bilo odlično, opušteno sa mnogo prijatelja. Retko imam posete u nekoj državi gde se osećam tako dobro. Što se tiče trening centra, za mene je fascinantan. Verujte mi da sam video praktično sve trening centre u Evropi, ovo nemaju ni najveće zemlje. – rekao je Čeferin za sajt FSS.

Potom se osvrnuo i na saradnju sa našim fudbalskim savezom:

Prvo nisam neki diplomata. Iskreno mogu da kažem da je saradnja sa FSS, predsednikom i generalnim sekretarom, idealna. Ne može biti bolja. Ovde se osećam kao kod kuće.

Na kraju, komentarisao je šanse Orlova na predstojećem Mundijalu u Kataru:

Piksi je bio legenda kao igrač, a sad vidimo koliko je dobar trener. Imate odličnu ekipu i za mene plasman na svetsko prvenstvo nije ništa senzacionalno. Vi to zaslužujete i ja sam siguran da će rezultat Srbije na svetskom prvenstvu biti odličan. – zaključio je Čeferin.

Foto: FS Srbije

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE