Stanković: Kangva pravo pojačanje, ako je ovo pravi Rišairo to je dobro za nas

Fudbaleri Crverne zvezde ostvarili su pobedu na pripremama u Sloveniji. Bili su bolji od slovenačkog Brava rezulatatom 2:1.

Trener ekipe, Dejan Stanković bio je prilično zadovoljan nakon meča.

Dobar intenzitet, imali smo malo problema što se tiče defanzivne linije, pa smo se adaptirali, branuili sa tri pozadi. Pristup je bio dobar, igra agresivna. Drago mi je zbog igrača koji su se vratili poput Velje Nikolića koji je pauzirao šest meseci. Vidi se da mu nedostaju utakmice, ali kvalitet je tu”, bili su prvi utisci Dejana Stankovića nakon utakmice.

Seku Sanogo je ove večeri dejstvovao kao štoper, a Stanković je otkrio da li će tako biti i u budućnosti.

– Sanogo na štoperu je bila čista adaptacija. Mnogo nam je dao otkad je tu i da je sposoban da rešava dosta situacija ispred odbrane. Adaptacije su bile i uloge Gobeljića i Pičinija, ali bez obzira na to protok lopte je bio dobar.”

Kings Kangva je debitovao i odigrao prilično dobru partiju.

– To je momak koji može da pokrije dosta pozicija, pokriva dosta kvadratnih metara na terenu. Krasi ga intenzitet, igra i levom i desnom nogom i pravo je pojačanje za Crvenu zvezdu.”

Oba gola za crveno-bele postigao je Holanđanin Rišairo Živković

– Što se Žileta tiče, još jednom čestitke. Dva gola, prvi baš lep, drugi iz lepe akcije. Ako je to on, dobro je za nas”, zaključio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE