ZABRINUO NAVIJAČE: Čović progovorio o odlasku

Košarkaši Crvene zvezde, osvojili su i ove sezone triplu krunu, nakon pobede nad ekipom FMP Meridian.

Klub se već priprema za narednu sezonu i počinje prodaju sezonskih ulaznica.

Međutim, navijače je zabrinulo gostovanje predsednika Nebojše Čovića na televiziji K1.

Vrlo uspešna sezona za nas, osvojili smo sva tri trofeja. Dosta dobro smo odigrali Evroligu. U Zvezdi sam 11 godina i ovo mi je bila najteža sezona. Bilo je mnogo igara pored terena. Mnogi će reći kukam i žalim se, ali nikada nismo imali zatvoren budžet. Ipak, jesmo imali velike ambicije i velika očekivanja armije naših navijača. Za 11 godina smo osvojili 20 trofeja. To je za ponos, da li se to poštuje ili ne, ne znam. Svake godine se iznenadim koliko je talentovanih ljudi u medijima koje bih mogao da pozovem da nam budu treneri. – sumirao je on.

Potom je govorio i o tome hoće li i dalje biti na čelu Zvezde:

Nemam šta da kukam. Imam zdravstvene izazove na osnovu kojih ću da donesem odluku. Probaćemo u Evroligi da napadnemo što bolji plasman. To bi mi bio izazov. Ne znam kako da obezbedimo toliki budžet. Država će da pomogne, ali mi ne možemo da naplatimo sezonsku kartu 1000 evra. Osećam se umorno od svih tih stvari. Od 11. godine sam u košarci. ABA liga mi deluje kao Evropska unija.

Pričao je i o razgovorima sa Dejanom Raonjićem o produžetku saradnje:

Razgovarao sam sa Radonjićem i postoji obostrano raspoloženje o nastavku saradnje, ali ja nisam dovršio razgovor sam sa sobom. Pitanje je da li mi ovo sve treba. U više navrata sam upozoravao da se u košarci desio veliki priliv ološa, ko se prepozna šta da mu radim. – zaključuje Čović.

Foto: KK Crvena zvezda

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKLI SA SRBIJOM I AUSTRALIJOM: Amerikanci već počeli prodaju karata

Košarkaška reprezentacija SAD-a dolazi na Olimpijske igre u Parizu kao glavni pretendent na zlatnu medalju. Pogotovu što roster od 12...

POVEZANE OBJAVE