Čelsi pravi remont: Žoržinjo kao “višak” karijeru nastavlja u italijanskom velikanu?!

Čelsi za sada nije napravio konkretne poteze na tržištu igrača, ali su itekako vidljive promene u vlasničkoj strukturi kluba.

Pojedini izvori navode da će Čelsi imati budžet od 200 miliona eura za potrošiti tokom leta. Posao oko Lukakua je završen, Belgijanac će biti upamćen kao jedan od većih promašaja ‘Bluesa’ svih vremena.

Čelsijeva najveća želja u letnjemom mercatu je Vest Hemov Declan Rice. Nekadašnji junior Čelsija bi se mogao vratiti na Stamford Bridž ali za sada ‘Čekićari’ odbijaju sve ponude za svog kapitena.

Ako talentovani Englez na kraju ipak dođe u Čelsi, verovatno je je da će neko iz Kante-Žoržinjo tandema napustiti klub. Oba igrača imaju ugovor do leta 2023. godine, za Italijana brazilskih korena se već naveliko zanima Juventus.

Žoržinja u torinskom velikanu vide kao idealnu zamenu za Adriena Rabiota, čiji je odlazak ovog leta itekako izvestan.

Na njegovom dovođenju, navodno, insistira trener Maks Alegri, koji ga je želio i pre nekoliko godina kada je Žoržinjo još nosio dres Napolija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE