NAKON ŠTO JE ZATRPAO GOL KAZAHSTANA: Rašović ne zaboravlja glavni cilj!

Vaterpolo reprezentacija Srbije u velikom stilu je završila prvu fazu takmičenja na Svetskom prvenstvu u Mađarskoj, pobedom nad Kazahstanom, pred selidbu u Budimpeštu, gde će se odigrati eliminaciona faza takmičenja.

Za najboljeg igrača meča ponovo je proglašen Strahinja Rašović, koji međutim tvrdi da mu individualna priznanja nisu najvažnija sada.

Daću sva individulana priznaja, samo da mi pobedimo u narednim utakmicama i osvojimo medalju. Igrali smo danas od početka do kraja, nijednog momenta nismo stajali. Pobedili smo na kraju, što je bilo bitno za nas, zbog samopouzadanja. Idemo u Budimpeštu, četvrfinale nas čeka, najbitnija utakmica. Svi smo mislima okrenuti ka tome, poručio je rasni šuter, pa istakao:

Nije bilo lako držati ritam protiv nedoraslog protivnika, morali smo i ekipno i individulano da se dignemo i da se napunimo samopouzdanjem pred četvrtfinale, smatra Rašović.

Srbija sada čeka na protivnika u četvrtfinalu, a velike su šanse da to bude komšijski derbi protiv reprezentacije Hrvatske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bio je velika zvezda Milana i PSŽ-a! Sada ima 36 godina i nema klub

Žeremi Menez (36) svojevremeno je bio zvezda Monaka, Rome, PSŽ-a i Milana, a sada je dočekao kolaps igračke karijere. Zadnjih...

POVEZANE OBJAVE