Radnički u goleadi slavio protiv slovenačkog kluba

Fudbaleri Radničkog pobedili su slovenačko Radomlje sa 5:3, u drugom kontrolom meču na pripremama u Pohorju.

Strelci za Nišlije bili su Tomić, Mićibući, Maka Gaku, Mitrović i Štulić.

Radnički je odlično otvorio meč i brzo je poveo sa 2:0. Tomić je prvi gol dao sjajnim udarcem sa 20 metara, a prednost je duplirao Mićibući, koji je krunisao odličan prodor i asistenciju Mitrovića.

Slovenački prvoligaš je do kraja prvog poluvremena izjednačio sa dva gola Cerara, a početkom drugog poluvremena je preokrenuo na 2:3 preko Ibišija. U nastavku se Radnički pitao, ubacio je u veću brzinu i stigao do trijumfa.

Na 3:3 je izjednačio Francuz Maka Gaku, koji se najbolje snašao u gužvi nakon kornera i pogodio mrežu sa pet metara. Mitrović je gol za 4:3 postigao nakon solo-prodora, a konačnih 5:3 postavio je Štulić. Bila je to lepa akcija Arsića i Živojinovića, a Štulić je bio egzekutor iz neposredne blizine.

Radnički je ovaj duel počeo u sledećem sastavu: Dujmović, Aksentijević, Mlađović, Stajić, Jovičić, Pejović, Mićibući, Dimić, Petrov, Tomić i Mitrović. Tokom drugog poluvremena šansu su dobili i Gaku, Jovanović, Arsić, Živojinović, Mesarović, Drobnjak, Štulić, Marković i Arauho. Niški tim se u utorak sastaje sa bugarskom Maricom iz Plovdiva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred derbi: Moji igrači znaju šta smo pričali i kako da se ponašaju!

 U okviru polufinala Kupa Srbije u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić", Crvena zvezda dočekuje Partizan. Trener Vladan...

POVEZANE OBJAVE