Rišairo se oglasio nakon dva postignuta gola

Možda i pomalo neočekivano, u pripremnom meču fudbalera Crvene zvezde protiv slovenačkog Brava najviše se istakao Rišairo Živković, koji dugo nije dobijao šansu u timu Dejana Stankovića, iako je letos doveden kao veliko pojačanje.

On je ovim povodom govorio za sajt klub.

Ekipa je prvih 60 minuta delovala dosta dobro, ali nismo postigli golove. S druge strane, rival je posle čudnog penala poveo, ali dobro… Kad sam ušao sa klupe, posle svega minut vremena sam postigao gol. U poslednjim minutima meča sam postigao i drugi pogodak, tako da sam bio izuzetno srećan zbog golova i trijumfa, sumirao je Živković.

Nekadašnji mladi reprezentativac Holandije je apostrofirao i dobru atmosferu u timu.

Dobro sam se uklopio u grupu. Svi se odlično ponašaju prema meni, kao i ja prema njima, tako da mi je izuzetno drago što su bili srećni mojim izdanjem na meču. Normalno je da se bodrimo međusobno, to je dokaz dobre atmosfere, ocenio je ofanzivac crveno-belih.

On je ocenio i dosadašnji tok priprema.

Prvi deo priprema smo odradili na Zlatiboru, bio je lakši tempo. Žao mi je što sam se razboleo za tu poslednju utakmicu tamo, pa nisam mogao da igram. Potom dolazak u Sloveniju i fenomenalni uslovi kojima smo izuzetno zadovoljni. Vreme nas služi, tereni gde treniramo su sjajni, stadion na kom smo igrali utakmicu takođe, rekao je Živković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE