VIMBLDON: Poznato kada Novak kreće u odbranu pehara, na terenu još četvoro srpskih predstavnika

Novak Đoković će u ponedeljak oko 14.30 časova, na tradicionalnom otvaranju turnira na Centralnom terenu, krenuti u odbranu trona na Vimbldonu protiv Južnokorejca Songvu Kvona.

Treći meč na Centralnom terenu igraće i ljubimac domaće publike Endi Mari, koji će ukrstiti rekete sa Džejmsom Dakvortom.

Laslo Đere će, takođe u ponedeljak, igrati protiv Čileanca Alehandra Tabilja. Njihov meč je drugi po redu na terenu 7, a program na ovom terenu počinje od podneva.

Druga po redu će na teren izaći i Aleksandra Krunić. Ona će na terenu broj 8 takođe oko 14.30 igrati protiv, sada već iskusne Rumunke, Sorane Kirstee.

Miomir Kecmanović će na terenu broj 14 igrati protiv Australijanca Džona Milmana drugi meč po redu, a Dušan Lajović na terenu 15 će imati težak zadatak protiv Pabla Karenja-Buste, a izaći će na teren nakon što se završe dva meča pre njihovog.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pilić: Đoković i Ivanišević su se zasitili jedan drugog

Legendarni Nikola Pilić, prokomentarisao je raskid saradnje svetskog broja jedan Novaka Đokovića sa Goranom Ivaniševićem. - Radili su par godina i...

POVEZANE OBJAVE