HLADAN TUŠ ZA BARSELONU: Značajno im se kvare planovi!

Prema navodima novinara El Mundo Deportiva Hose Ignasija Igee, Šarunasu Jasikevičijusu je Barselona ponudila produžetak saradnje, uz smanjenje plate, prenosi portal “Basket news”.

Međutim, litvanski trener i legenda evropske košarke je odbio ovu mogućnost, pa će iz katalonskog kluba morati da se pomuče dodatno kako bi ostvarili svoj plan – da se ostvari kontinuitet i da Jasikevičijus ostane i posle 2023. godine na klupi.

On je preuzeo vođenje tima u leto 2020. godine, kada je zamenio našeg selektora Svetislava Pešića, i tada se obavezao na vernost klubu do 2023. godine.

Njegov dolazak je odmah doneo rezultate, pošto su osvojeni ACB liga i Kup Kralja, dok su u finalu Evrolige poraženi od Anadolu Efesa.

Ove godine je tesno izgubio od Real Madrida u polufinalu fajnal fora elitnog evropskog takmičenja odigranog u Beogradu sa 86-83, dok je od istog rivala izgubio i titulu u finalu španskog prvenstva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE