PANTIĆ ZNA ŠTA JE POTREBNO ZA TITULU: Sezona bez trofeja…Nezasluženo

Partizan je u prethodnoj sezoni ispustio prednost koju je imao i izgubio titulu u trci sa večitim rivalom Crvenom zvezdom i pored 98 osvojenih bodova.

O tome je govorio vezni fudbaler crno-belih Danilo Pantić.

Kad pogledaš sa smo sezonu završili bez trofeja… Nezasluženo. Cele sezone moraš da igraš dobro, nemaš vremena za opuštanje. Naša liga je takva da nemaš pravo na kiks. Crvena zvezda je sa 100 bodova osvojila titulu. Znači, moraš da uzmeš više od 100 da bi bio šampion. To je jedini način da se dođe do pehara. Svima nam je to jasno.  Trudimo se da u svaku utakmicu uđemo maksimalno, da ne damo sebi pravo na grešku, iako će ih biti, prirodno, rekao je fudbaler Partizana.

Ipak, novu sezonu smatra novom šansom, ali ističe i da je za to potrebno više igrača na raspolaganju.

Prvenstvo rano počinje, na programu je dosta utakmica, dešavaju se povrede i tu nastaje problem. Ne može 12, 13 ili 15 igrača da iznese sezonu na tri fronta. Ne znam da li na kraju nismo bili dovoljno dobri ili nismo imali sreće da sezonu krunišemo peharom. Mnogo mi je žao. Nova sezona biće nova šansa, poručio je Pantić.

On svojim klupskim drugovima nije mogao da pomogne tokom prolećnog dela sezone, zbog povrede na zimskim pripremama u Antaliji.

Fudbalerima je najtežu kad nisu na terenu, u početnom periodu posle operacije ne razmišljaš o fudbalu, nego kako da šetaš normalno, bez štake, onda se javi velika želja, ali ne smem da žurim dok sve ne zaraste, ocenio je Pantić, pa dodao:

Bilo je perioda da sam maltene po ceo dan provodio u teretani kako bih jačao koleno, normalno je da se u nekom trenutku javi strah, jer niko ne voli da ponovo prolazi kroz ovo. Zato ja verujem ljudima s kojima radim, oslanjam se na njih i ne pravim se mnogo pametan, objasnio je vezni fudbaler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UBEDLJIVO U MAJSTORICI: Crvena zvezda je šampion Srbije!

Odbojkaši Crvene zvezde slavili su u majstorici Superlige protiv Partizana 3:0 (25:23, 25:18, 25:18). Samo je prvi set bio neizvestan...

POVEZANE OBJAVE