POLUFINALISTA LŠ NUDI BRDO NOVCA ZA BIVŠEG IGRAČA PARTIZANA: Pominju se još tri velikana!

Nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik imao je veoma uspešnu sezonu iza sebe u Segundi, drugom rangu španskog fudbala, u dresu Almerije, a Partizan je na njemu već zaradio mnogo novca na osnovu bonusa.

Njegove partije su umnogome doprinele i prelasku u viši rang ovog tima, pa će sledeće sezone igrati u Primeri sa vrhunskim španskim klubovima.

Upravo se jedan od njih interesuje da angažuje Nigerijca. U pitanju je, ni manje ni više, polufinalista Lige šampiona Viljareal.

Alemerija je odredila cenu za ovog napadača – 25.000.000, ali iz Žute podmornice žele da ispregovaraju nešto manju sumu.

Ipak, angažovanje Sadika zavisi i od odlaska iz kluba drugog Nigerijca, odnosno Holanđanina poreklom iz ove afričke zemlje, Arnauta Danžume, za kog je najviše zagrizao Vest Hem i koji nudi 36.000.000 evra, međutim tu se javlja procep, jer je otkupna klauzula čak 54.000.000.

Sa druge strane, Almerija ima nameru da odlazak nekadašnjeg igrača Partizana nadomesti dovođenjem novog napadača iz tima Ilije Stolice, i to bi da usput uklljuči bonus koji će najverovatnije morati da isplati crno-belima.

Prema pisanju “Tutomerkata”, kako prenosi “Mozzart sport”, za usluge korpulentnog Nigerijca zainteresovana su još tri značajna evropska kluba: Ajaks, Borusija Dortmund i Benfika, koji su ovog leta ostali bez značajnih aduta u samom špicu napada.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE