PONUDA ZLATA VREDNA: Meridian ti donosi najveću kvotu na svetu da Srbija osvaja Eurobasket

Vest da Nikola Jokić ponovo oblači dres nacionalnog tima obradovala je sve ljubitelje košarke, a posebno obožavaoce i poštovaoce MVP-ja najjače košarkaške lige na svetu.

Ujedno, očekivanja uoči Evropskog prvenstva koje će se odigrati u septembru, sada su na najvišem nivou. Srbija se nada zlatu, baš kao i bukmejkeri kladionice Meridian, koji su već sada izbacili promo kvotu na igru – Srbija pobednik Evropskog prvenstva.

Za zlato je spremna brutalna kvota – 4.00!

Naša reprezentacija slovi za najvećeg favorita ovogodišnjeg prvenstva, a slede je dobro znani rivali: Francuska sa kvotom 5.40, Grčka kvota 5.87, Slovenija kvota 6.60 i Španija kvota 9.43.

Kompletnu ponudu za osvajače Evropskog prvenstva pogledajte na sajtu meridianbet.rs.

A u međuvremenu, iskoristite promo kvotu već danas i ukoliko nemate otvoren nalog na sajtu kladionice Meridian – imate odličan povod da to promenite.

Registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije jer vas osim najveće ponude za sportsko klašenje očekuje i vrhunski poklon u vidu bonusa bez uslova.

Naime, svi novoregistrovani igrači, nakon aktivacije, automatski na nalog dobijaju 500 dinara dobrodošlice, a dobijeni bonus može se koristiti za tikete sa minimalno dva para i minimalnom kvotom po selekciji 1.25.

Ali, ni to nije sve, jer u igri je i iPhone 13, a kako biste osvojili ovaj fenomenalni mobilni uređaj potrebno je da do 30. juna odigrate najveći broj tiketa na sportskom klađenju uz minimalnu uplatu od 100 RSD.

Vremena za dilemu nema – registrujte se i tipujete da „Orlovi“ osvajaju zlato na predstojećem Evropskom prvenstvu u košarci.

PROČITAJ JOŠ:

Priključi se takmičenju – osvoji kartu za Katar

Registruj se – osvoji iPhone 13

100% bonusa na prvi depozit – osvoji 5.000 dinara

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE