Rastavac zadovoljan: Napredujemo iz meča u meč

Trener fudbalskog kluba Vojvodina Milan Rastavac zadovoljan je nakon treće kontrolne utakmice na pripremama u Sloveniji.

Vojvodina je odigrala odličan meč, bez golova sa vicešampionom Slovenije, Koprom, a Rastavac je posle meča izneo svoje utiske.

– Ova utakmica je bila najzahtevnija, a i naš odgovor je bio najorganizovaniji do sada. Ovakvoj ekipi nije lako stvarati šanse, a mi smo uspeli da stvorimo situacije da ugrozimo gol. I oni su imali svoje šanse, što pokazuje da nije sve još uvek kako treba, ali mogu da kažem da napredujemo iz meča u meč, i to me raduje – rekao je Rastavac

Voša naredni meč igra već sutra, zbog čega je Rastavac danas prvi put sa grupom igrača igrao punih sat vremena.

Jedna grupa igrača je igrala 60 minuta, druga 30, sutra bi trebalo da zamene uloge. Naš glavni cilj je da pripremimo što veći broj igrača za ono što je najbitnije, a to je prvo kolo Super lige. Neki pojedinci su povređeni, nadamo se da nisu ozbiljnije, a neki će se već sutra priključiti ekipi i vratiti u trenažni proces, istakao je Rastavac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE