Uskoro kreće fudbal u Srbiji: Poznati termini prvog kola Superlige

Za 12 dana kreće Superliga Srbije, a sada su poznati svi termini prvog kola. Ono što je zanimljivo jeste da će se svi mečevi zbog izuzetno visokih temperatura koje su najavljene igrati od 20.00 časova.

Premijera je zakazana za petak 8. jul u Beogradu, a prvi na teren izlaze fudbaleri Voždovca i Novog Pazara. U subotu igraju Javor i Partizan u Ivanjici, u Lučanima će igrati Mladost i Spartak, a u Beogradu, Čukarički i TSC.

Crvena zvezda igra u nedelju i dočekuje ekipu Radničkog iz Niša. Radnik će dočekati ekipu Mladosti GAT, a Vojvodina Napredak.

Poslednji meč kola igraće se u Lazarevcu, između Kolubare i Radničkog u ponedeljak 11. jula. Jesenji deo prvenstva traja do 13. novembra zbog Svetskog prvenstva u Kataru, a prolećni deo sezone počinje 4. februara. 

Šampion Srbije ima direktan prolaz u grupnu fazu Lige šampiona, dok će drugoplasirani ići u kvalifikacije za elitno klupsko takmičenje. Trećeplasirani ima mesto u plej-ofu Lige Evrope, a četvrti i peti tim Srbija igraće kvalifikacije za Ligu konferencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE