Čović o Radonjiću, Davidovcu i dugovanjima za porez

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović  bio je gost u Jutarnjem programu, televizije Pink. On je pričao o aktuelnoj situaciji u košarkaškom klubu Crvena zvezda.

Crvenu zvezdu je pre nekoliko dana napustio Dejan Davidovac, koji je pojačao moskovski CSKA,

-Naravno da svi hoćemo da imamo dobar tim, zagarantovan budžet. Hteli smo još prošle godine da zadržimo Davidovca, čovek je dobio ponudu CSKA koja se ne odbija, duplo veća nego što bi Zvezda mogla da mu ponudi, rekao je Čović i dodao:

-Što se tiče Holinsa, nismo ga produžili u januaru i on je otišao.Dovešćemo druge igrače, jasan je predsednik Zvezde.

Šta će biti sa trenerom Radonjićem, predsednik crveno-belih je odgovorio

Što se tiče Dejana, dali smo mu ponudu. Vi kad dođete na Pink, dobijete ponudu i kažete prihvatam ili ne prihvatam, ili popravite mi ovo ili ono. Finansijski uslovi te ponude su jako dobri. Ali, mi treba i o nekim drugim stvarima da pričamo, ne samo o Zvezdi.

Zatim je pričao o dugovanjima za porez.

-Kako da počnu takmičenje klubovi koji duguju državi pare za porez? Nijedan klub ne bi mogao da igra dok ne plati porez. Videćemo i šta će biti nakon situacija napuštanja takmičenja. Meni bi bilo super da dugujemo pet miliona za porez, a da nemamo dugovanja prema igračima, zaključio je Čović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE