Strahinja Rašović: Hrvati kažu da su favoriti? Nek priča ko šta hoće!

U četvrtfinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu igraće se pravi klasik između Srbije i Hrvatske.

Srpski reprezentativac Strahinja Rašović izneo je očekivanja pred ovaj susret.

Sad kreće ono pravo. Prošla je uvodna nedelja u grupi, igramo protiv Hrvatske i svi znamo da je to vaterpolo klasik. Verujem u svoj tim, u našu snagu. Optimista sam i ulazimo spremni u četvrtfinale Svetskog prvenstva. Ništa ne može biti veće i bitnije za nas od meča sa Hrvatskom u ovom momentu, rekao je Rašović.

Hrvati su označili sebe kao favorita, izabranici Dejana Savića ne žele da pale atmosferu pred derbi i da ga pompezno najavljuju. Pričaće u bazenu. 

“Mi nikada nismo bežali od pritiska, niti bilo čega drugog. Nek priča ko šta hoće, mi ćemo se baviti nama. Okolo neka se priča, svako na to ima pravo. Mi nećemo da pričamo unapred, idemo da igramo i pričaćemo u bazenu. Svi imamo preveliku želju za dokazivanjem i uspehom. Kada je svi imamo, ne sumnjam u rezultat. Još samo da je prenesemo u bazen. To će biti ključno za dobar rezultat. Svi se poznajemo, nema iznenađenja i jedva čekamo da krene utakmica.

Od završetka grupne faze imali su vaterpolisti Srbije specijalne pripreme za četvrtfinalni dvoboj. 

“Za četvrtfinale je uvek drugačiji način pripreme, od te utakmice zavisi da li ćete ući u borbu za medalje ili ne. S obzirom na to da igramo protiv Hrvatske, onda je priprema podignuta na viši nivo. Same utakmice sa njima su posebne, takva moraju da budu i priprema i pristup. To je normalno, zaključio je Rašović.

 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE