Hrvati nakon pobede: Velika senzacija

Vaterpolisti Hrvatske savladali su reprezentaciju Srbije i izborili plasman u polufinale Svetskog prvenstva u Budimpešti.

Hrvati su bili bolji rezultatom 14:12 i zakazali su meč za finale, a hrvatski mediji to su obeležili slavodobitnim naslovima.

“Velika senzacija hrvatskih vaterpolista za plasman u polufinale SP!”, naglašava Večernji list, a nadopunjuje se “Indeks”:

“Fantastična Hrvatska je u polufinalu SP-a u vaterpolu. Hrvatska je u vaterpolskom klasiku nakon senzacionalne igre pobijedila Srbiju 14:12 i u polufinalu SP-a igraće u petak protiv boljeg između Španije i Crne Gore”.

“Sportske novosti” imale su sličan naslov:

“Velika fešta u Budimpešti: Fantastična i raspucana Hrvatska pobedila Srbiju i izborila polufinale SP-a!”, stoji na naslovnici ovog portala.

 Selektor Ivica Tucak nije krio oduševljenje nakon velike bitke sa Srbijom.

– Mislim da smo izuzetno dobri igrali. Kontrolirali smo od početka do kraja i sasvim zasluženo pobijedili. Čestitke momcima na prikazanoj igri, ali sada treba smiriti emocije i uzeti medalju – rekao je Ivica Tucak 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Trojica igrača Fenera pod znakom pitanja za drugi meč sa Monakom

Košarkaši Fenerbahčea napravili su brejk u prvom meču protiv ekipe Monaka. Međutim, turski klub ima dosta problema pred drugi...

POVEZANE OBJAVE