Bleda Zvezda poražena od Kopra

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz na pripremama u Sloveniji od Kopra 0:1.

U uvodnim trenucima utakmice, Koper je imao inicijativu, Hužek je pokušao, ali je Borjan pravovremeno izleteo i uspeo da spreči fudbalera da napravi veći problem.

Nije Zvezda imala značajnu priliku sve do 24. minuta, Slavoljub Srnić je šutirao sa nekih 20-ak metara, ali je golman Kopera odlično odbranio i poslao loptu u korner. U 29. minutu, Katai je napravio prodor, vratio je Rodiću, šutirao je Srnić, lopta se odbila do Ivanića, a on je sa pet metara pogodio samo golmana.

U nastavku Zvezda nije imala ozbiljniju priliku i šut ka golu, u 42. minutu usledio je udarac za Koper ali to je bio lak posao za Borjana pa je rezulztat na kraju prvog poluvremena bio 0:0.

U 51. minutu poveo je Koper,  dobio je loptu Kotnik na nekih 20-ak metara od gola, lepo se namestio, a onda je šutirao i doneo prednost svom timu.

Do kraja meča izabranici Dejana Stanković su napadli, ali nisu uspeval ida ozbiljnije priprete osvajaču Kupa Slovenije. Oba trenera su napravili izmene i praktično u isprobali sve igrače, ali je rezultat ostao 0:1.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina se oglasila saopštenjem: Ozbiljna liga ovo sebi ne bi smela da dozvoli

Vojvodina je izdala saopštenje povodom dešavanja u finalnoj seriji ABA 2 lige. Spartak je na domaćem terenu u drugom meču...

POVEZANE OBJAVE