Partizan srušio kvorum Predsedništva UKKLS

Kako prenosi Sport klub, na sednici Predsedništva UKKLS u sredu  pojavili su se i predstavnici crno-belih, ali su ubrzo napustili sastanak i razbili kvorum.

Naime, Predsedništvo UKKLS broji devet članova, a to su predstavnici pet klubova učesnika ABA 1 lige, tri prvoplasirana kluba iz KLS i predsednik Udruženja ligaša Darko Jovičić, koji zastupa interese preostalih klubova KLS.

Na sednicu u Sazonovoj je ovom prilikom došlo šest članova Predsedništva UKKLS, među kojima i predsednik Partizana Ostoja Mijailović u društvu advokata Ilije Dražića, ali su se njih dvojica ubrzo udaljili i na taj način onemogućili održavanje sastanka jer posle više nije bilo kvoruma…

U Kući košarke je dan kasnije upriličena i sednica Skupštine KLS, ali se zbog neodržavanja Predsedništva nije moglo diskutovati na temu Partizanovog odustajanja od KLS.

Raspravljalo se, uglavnom, o celokupnoj sezoni, razrešeni su članstva klubovi koji su ispali iz elite, a zvanično primljeni oni koji su izborili status člana KLS u nastupajućoj sezoni. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE