Zvezda se emotivnom porukom oprostila od Radonjića, klub se oglasio i povodom pojačanja!

Dejan Radonjić je i zvanično predstavljen kao novi trener grčkog Panatinaikosa, a njegov doskorašnji klub Crvena zvezda emotivnom porukom se oprostio od crnogorskog stručnjaka.

Naime, klub je putem svog zvaničnog Instagram naloga zahvalio Radonjiću za sve što je uradio za crveno-bele.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je dosadašnji trener našeg seniorskog tima Dejan Radonjić u četvrtak i zvanično napustio klub po zvaničnom isteku aktuelnog ugovora i potpisao ugovor sa ekipom Panatinaikosa iz Atine.

Dejan Radonjic je tokom dva mandata u kojima je sedeo na klupi Crvene zvezde (2013-2017 i 2020-2022) pet puta sa klubom osvajao AdmiralBet ABA ligu, pet puta titulu u AdmiralBet Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća. Crvenu zvezdu je vodio kao prvi trener u zvaničnim mecevima na 453 utakmice, po čemu je uz osvojene trofeje, apsolutni rekorder kluba među trenerima.

KK Crvena zvezda se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu”, saopšteno je iz KK Crvena zvezda.

Osvrnuli su se i na izbor novog trenera.

“O izboru novog trenera, nakon toga i tima koji će na dostojan način predstavljati Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu u Evroligi naredne sezone, javnost će biti blagovremeno obaveštavana”, zaključili su “crveno-beli”

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE