Alimpijević se oglasio o dolasku u Zvezdu i otklonio sve dileme!

Srpski stručnjak i trener Burse Dušan Alimpijević prethodnih dana je u središtu pažnje zbog povezivanja sa klipom Crvene zvezde.

Međutim, on se oglasio za Srpski telegraf i stavio tačku na spekulacije.

– To je kod nas prepoznatljivo, ljudi znaju pre mene šta se dešava. Ja imam ugovor sa svojim klubom iz kog je nemoguće izaći. Ja sam trener Burse, nekorektno je pričati bilo kakve dezinformacije. Ponavljam, ja sam pod ugovorom bez izlazne opcije iz koga je nemoguće izaći, rekao je on i dodao:

– Kažem vam ono što je činjenica, licitirati sa imenima i imati bilo kakav ozbiljan kontakt sa ljudima iz kluba to su dve potpuno različite stvari. Neko je već izbacio da sam vodio pregovore sa Bursom, to nije istina, jer Bursa nije htela da vodi pregovore, čak i pre nego što se pojavila priča o Crvenoj zvezdi. Klub je toliko bio korektan prema meni, imaju prema meni veliko poštovanje, ja imam poštovanje prema njima i najmanje što mogu da uradim je da ispoštujem taj ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU SEDME DECENIJE: Čuveni Romario ponovo igra fudbal! (VIDEO)

Fudbaleri Brazila su najtrofejnija nacija kada je reč o broju titula prvaka sveta. Poslednju su osvojili 2002. godine golovima Ronalda....

POVEZANE OBJAVE