Kecmanović jako nezadovoljan posle poraza od Novaka

U duelu dvojice srpskih tenisera u trećem kolu Vimbldona Miomir Kecmanović je poprilično ubedljivo poražen od Novaka Đokovića.

Jednostavno je odigrao mnogo dobro, a ja nisam pružio najbolji tenis koji sam mogao. Ponelo me malo sve – Centralni stadion, igrao sam protiv najboljeg na svetu, nije mi bilo lako da se snađem danas. Potrebni su mi ovakvi mečevi, iskustvo igranja na velikim terenima protiv najboljih, to najviše znači. Ipak je njemu ovo bila 35. uzastopna pobeda na ovom terenu, tako da nije lako igrati tu protiv njega, ocenio je Kecmanović.

Nije drugi reket Srbije bio zadovoljan, iako je izgubio od najboljeg.

Neću sad da se ubijem, ali jeste mi krivo. Barem da sam pokazao neku svoju igru, da odigram dobro i da se postavim bolje, bilo bi mi mnogo draže. Nadam se da ću naučiti iz ovoga i da će sledeći put biti bolje, rekao je drugi reket Srbije.

Miša je govorio i o narednim planovima. Očekivano, opredeliće se za turnire koji se igraju na betonu, iako je mnogo napredovao na šljaci ove sezone.

Ići ću u SAD, samo nisam siguran još gde – Atlanta, možda Kabo, a onda Montreal i Sinsinati, otkrio je Kecmanović.

FOTO: Vimbldon Twitter

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE