Mrkela: Na bekovskim pozicijama u Srbiji nema igrača za Zvezdu!

Crvena zvezde obavila je dobar posao kada su u pitanju pojačanja za narednu sezonu.

Međutim, odlaskom Milana Gajića Zvezda je oslabljena na poziciji desnog beka. Dejan Stanković sada na raspolaganju ima Kristijana Pićinija koji se tokom proleća nije proslavio i Marka Gobeljića koji je produžio ugovor sa crveno-belima, s tim da će Gobeljić biti alternativa i Milanu Rodiću na poziciji levog beka.

Na ovu temu govorio je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio za TV Arena sport i utisak je da nije previše zabrinut posle Gajićevog odlaska.

Stanković često rotira i pravi različite formacije, što nije iznenađujuće. Mislim da imamo dva dobra desna beka, jeste Gajić igrao dobro u drugoj polusezoni, ali Pićini je doveden da se prvih šest meseci adaptira, s obzirom na to da je imao dosta tešku povredu. Nadam se da će sada od početka sezone  biti u svom najboljem izadnju.

Jako je teško naći bekove i ako gledate, mnoge evropske ekipe nemaju rezervnog levog beka. U poslednjih nekoliko godina su na toj poziciji igrali Gobeljić, Eraković, nekad i Degenek. Dvojica od te trojice su tu, tako da će oni biti neka vrsta alternative. U Srbiji stalno pratimo igrače, naročito na bekovskim pozicijama i u ovom trenutku mogu da kažem da na tim pozicijama u Srbiji nema igrača za Zvezdu’, istakao je Mrkela.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE