REŠENO GORUĆE PITANJE U HUMSKOJ: Partizan doveo štopera!

Dugo čekano pojačanje Partizana na štoperskoj poziciji biće, kako navodi Telegraf, dobro poznato ime – Svetozar Marković, koji će se po drugi put vratiti u klub.

On se posle drugog mandata u edovima crno-belih ove zime ponovo vratio u Olimpijakos, iako je Partizan nameravao da ga angažuje za stalno.

Sada su se stekle okolnosti za to.

Ugovor je potpisan do 2026. godine, ali još uvek nisu poznate pojedinosti.

Marković je ponikao u redovima crno-belih, a nakon afirmacije je pojačao atinskog velikana 2019. godine, kada je potpisao petogodišnji ugovor. Crno-beli su tada inkasirali 1.500.000 evra, uz 10% od eventualne naredne prodaje.

Ipak, tamo nije dobio pravu šansu, pa je usledila pozajmica u Larisi, a potom se na isti način obreo i u matičnom klubu po drugi put.

Od zime su vladale trzavice između njega i višestrukog šampiona Grčke, kada je navodno odbio da pređe u udrugi klub za 3.500.000.

Zbog toga je kažnjen, ali je na to odgovorio odlaskom iz Atine bez dozvole na nekoliko dana, pa je bilo jasno da je dalja saradnja bila nemoguća.

U dosadašnja dva mandata u redovima Partizana je odigrao 79 utakmica, u kojima je šest puta tresao mreže protivnika.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Preokreti PSŽ-a i Borusije, Španci ostali bez polufinala (VIDEO)

Večeras su dobijeni prvi polufinalisti Lige šampiona. U veoma uzbudljivim duelima punim golovima, plasman među četiri najbolja tima u...

POVEZANE OBJAVE