Radonjić nakon odlaska poslao emotivnu poruku Zvezdinim navijačima!

Nakon što je još jednom osvojio triplu krunu sa Crvenom zvezdom, Dejan Radonjić je napustio crveno-bele i krenuo u novu epizodu sa grčkim Panatinaikosom.

Pre nego što se upusti potpuno u novi trenerski angažman, Dejan Radonjić želeo je da se obrati navijačima Crvene zvezde, sa porukom da će im se putevi možda ponovo ukrstiti nekada u budućnosti.

“Dragi Zvezdaši, doneo sam odluku koja ne samo da nije bila laka, već naprotiv izuzetno kompleksna i zahtevna. Ne želim da ulazim u razloge onoga što je prevagnulo, ali jedno je sigurno, da uslovi mog ugovora ni u jednom trenutku nisu bili prelomni faktor”, poručio je Radonjić u pisanoj poruci Mozzart Sportu i dodao:

“Crvena zvezda je iznad svih nas i sve što smo uradili za moja dva mandata, uradili smo zajedno na šta sam veoma ponosan. Niko ne zna šta donosi sutra, možda će nam se putevi ponovo ukrstiti. Crvena zvezda će uvek biti deo mene i to niko i ništa ne može da promeni. Svima vama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha, a Zvezdi želim da produži niz trofeja i navijačima donese još mnogo radosti”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE